Mitä verkkomarkkinointi on — miksi se kannattaa?

Verkkomarkkinointi on tuotteiden sekä palveluiden mainostamista siellä, missä ihmiset nykyään viettävät aikaa: internetissä. Verkkomainontaa voi harjoittaa monin eri keinoin, joista olet suurimpaan osaan todennäköisesti törmännytkin.Mutta mitä hyötyä verkossa mainostamisesta on?


Kohdennetut mainokset


Verkossa mainostamisella usein saavutetaan huomattavasti suurempi ja ennen kaikkea kohdennetumpi yleisö. Verkossa mainostamisella voidaan siis saavuttaa ne henkilöt, joita oikeasti kiinnostaa tarjoamasi palvelu.


Ei siis varmasti yllätä, että verkkomainonta oikein toteutettuna onkin moninkertaisesti tehokkaampaa, kuin tavanomainen mainonta: pienemmällä budjetilla tavoitetaan enemmän, juuri sinun palveluistasi kiinnostuneita ihmisiä.Asiakkaasi ovat siellä

Yli puolet maailman väestöstä käyttävät sosiaalisen median palveluita. [1] Keskimäärin näissä vietetään päivittäin lähes 2.5 tuntia! [2]
On siis turvallista sanoa, että myös sinunkin asiakkaasi ovat somessa. Tämä on myös erinomainen paikka tavoittaa heidät.


Huolellisesti suunnitelluilla, oikein kohdennetuilla mainoksilla (jotka eivät tunnu mainoksilta), tavoitamme asiakkaasi siellä missä he viihtyvät, tavalla joka on heille miellyttävä.


Se toimii — kilpailijasi tietävät sen

Miksi verkkomainonta on volyymiltään ohittanut tavanomaisen mainonnan ja jatkaa kasvamistaan päivittäin? [3] Se toimii.


Jos et halua jäädä kilpailussa jälkeen, on syytä aloittaa verkossa mainostaminen nyt.


Vanhan Kiinalaisen sananlaskun mukaan paras aika istuttaa puu oli 20 vuotta sitten, toiseksi paras aika on nyt.Tätä viisautta soveltaen, ota meihin yhteyttä! Me autamme sinun palveluita kaipaavat asiakkaat löytämään luoksesi.